Öppettider

Hejsan, Babba här! 

Tänkte påminna er om att LP nu även har öppet tisdagar. 
Öppettiderna hittar ni på skylten här nedan, välkomna :D! 


So long /B.

LP Fredag

1

2

5

Hejsan.
Idag gästbloggar jag, Elin, här. Tolv idag tog jag bussen till Kristianstad, till LP second hand, där vi bland annat fotograferade. Resultatet kan ni skåda ovan, och nedan finnes några bilder från insidan av butiken.
Alla kläder, accessoarer på bilderna är från LP second hand, förutom glasögonen som är från Pär Schmidts Optik.


LP 2

LP 1

Au revoir!

Babba 24/10 LP-outfit

Hej!

Idag är det jag, Babba, som gästbloggar igen :).

Vi har denna dag fotograferat ihop med Elinkan, men även en manlig modell ;). Det blev jättesnygga bilder, som vi hoppas skall inspirera till shopping!

Elinkan återkommer ikväll med ett gästinlägg, sålänge får ni en LP-outfit!


Kläder, skor, möbler, kaffekopp -Allt från LP secondhand.
Bågar - från Pär Schmidt's optik.

So long gott folk! /B.

godkväll!

Hej! Imorgon kommer Elinkan besöka Kristianstad och LP. Det ska bli väldigt spännande tycker vi. Så, snart kommer hon finnas med i bloggen! Håll er uppdaterad!
/ ses snart!

Stockholm vs Kristianstad

Hallå alla! Vi befinner oss just nu i Stockholm för att bli inspirerade av alla coola second hand butiker. Utbudet är stort och självklart finns det ur mycket snygga kläder. MEN, tänk dig följande senarium: Du har hittat tröjan du vill ha och det var inte särskilt svårt heller då stockholms second hander redan har gjort jobbet åt dig. De snyggaste kläderna är redan utplockade och känslan är vanlig butik. Tröjan kostar dessutom oftast över 300 kronor. Där brister vårt second hand hjärta. Att handla second hand ska vara en jakt på det speciella plagget. Här hänger guldkorn i rader en i varje färgskala. Trist! Jakten efter det speciella guldkornet är ett minne blott! Kom till LP och upplev riktig second hand shopping!!! 

Kära Läsare, info!

Hej alla! 
Spänningen är olidlig, vart ligger detta spektakel. Nu är stunden kommen för er alla. 

LP second hand ligger på västra storgatan i Kristianstad. För er som inte bor i Kristianstad går det lätt att komma dit med tåg, då affären ligger väldigt nära tågstationen. Det är lätt värt ett besök då alla Kristianstads secondhand affärer bjuder på shopping utöver de vanliga! Kontakta oss om du vill veta exakt vart du ska gå. 

Här kommer en lätt beskrivning
Tänk dig att du står mitt på stora torg och ska gå mot heliga trefaldighet. Gå förbi Grand Hotell och fortsätt till slutet av gatan, LP ligger längst ner på höger sida, Nu är du där! 

Exakt adress kommer snarast, men hoppas ni hittar!

Kom snart tillbaka!!

Babba 17/10 LP-outfit

Hallå gott folk!

Idag är det jag, Babba, som gästbloggar för LP secondhand igen. 
Det är nu äntligen fredag, vilket förutom helg även innebär en ny LP-outfit!

På bilderna nedan bär jag Jacka och mink från LP seondhand, samt bågar från Pär Schmidt's optik. Ni hittar LP secondhand på Västra Storgatan 3, förbi heliga trefaldighets kyrkan.

Öppettider:
Tisdagar 13-18
Torsdagar 13-18
Lördagar 10-14

Varmt välkomna!

Babba 10/10 LP- outfit

God kväll =)!

Denna afton är det jag, Babba, som gästbloggar. Jag tänkte därför berätta lite om dagens fotografering med LP-outfiten, som faktiskt gick jättebra!

Vi har tagit hjälp av det mesta som finns att hitta hos LP second hand. Allt från möbler, skor, kläder, väskor, till prylar så som LP-skivor, telefoner etc. Förutom det använde vi oss även av bågar från Pär Schmidt's optik, i riktigt cool retro-stil.

Jag kan lova att det blev ritkigt snygga och färgstarka bilder, som vi hoppas skall inspirera till shopping. En av de får ni se redan här och nu, resten kommer efter hand. Enjoy!

Babba iklädd rutig kavaj, svart skjorta, grå basker samt mörkbrun portfölj.

Babba iklädd rutig kavaj, svart skjorta, grå basker, mörkbrun portfölj samt vit telefon. Allt från LP secondhand.
LP second hand har öppet:
Tisdagar 12-15
Torsdagar 13-18
Lördagar 10-14

På återseende, adjö! /B.


Elinkan!

Elin är en stor inspirationskälla för oss! Vi har den stora glädjen att meddela att hon kommer vara en av våra modeller för veckans LP-outfit. Vi hoppas att hon kommer inspirera er, så som hon redan inspirerar oss.
 

www.elinkan.blogg.se
Vackra Elin!

Kom snart tillbaka!

Just det!

Vi tänkte bara flika in att till helgen i samband med LP-outfiten kommer även en liten redogörelse för vad LP är och vad de vill med sin verksamhet.
Hoppas ni tittar in då!


LP-outfit och ungdomsdag!

Babba Canales kommer vara modell för bloggens första LP-outfit! Bilder kommer ut i bloggen på fredag eftermiddag, roligt va?


Vi kommer dessutom ha en ungdomsdag om några veckor då vi har rabatt för personer med en viss ålder eller för de med studentpass. Vilket är ännu ej bestämt. Mer info om detta kommer snarast!

Hoppas ni tittar in här snart igen!


RSS 2.0